کد خبر : 872
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۷:۴۳
-

تقدیر از ۹۴ رده برتر سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان

تقدیر از ۹۴ رده برتر سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان

در سیزدهمین جشنواره اشراف «مالک اشتر» صورت پذیرفت: ♦تقدیر از ۹۴ رده برتر سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان ♦دبیر اشراف فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام؛ در فضای رقابتی بسیار نزدیک بین معاونت‌ها توانستیم امروز ۹۴ رده برتر سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام و شبکه‌های تحت امر آن را مورد تشویق قرار بدهیم. ♦سرهنگ

در سیزدهمین جشنواره اشراف «مالک اشتر» صورت پذیرفت:

♦تقدیر از ۹۴ رده برتر سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان

♦دبیر اشراف فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام؛ در فضای رقابتی بسیار نزدیک بین معاونت‌ها توانستیم امروز ۹۴ رده برتر سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام و شبکه‌های تحت امر آن را مورد تشویق قرار بدهیم.

♦سرهنگ پاسدار علیرضا داداشی دبیر اشراف فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام در گفتگو با خبرگزاری بسیج لرستان گفت: این جشنواره بر اساس یکسال زحمات کارکنان نواحی مختلف سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام طی فرایندی رقابتی مورد ارزیابی قرار گرفت و از رده‌های برتر تقدیر شد.

♦وی افزود: از روش های متعدد برای صحت سنجی داده ها بهره برداری کردیم تا در نهایت امروز توانستیم جشنواره مالک اشتر را برگزار نماییم که بسیار فشرده و سخت بود.

♦سرهنگ پاسدار داداشی یادآور شد که در فضای رقابتی بسیار نزدیک بین معاونت‌ها توانستیم امروز ۹۴ رده برتر از سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام و شبکه‌های تحت امر آن را مورد تشویق قرار بدهیم که برای جشنواره به این عظمت در سطح یک سپاه هم استعلامات نیاز بود و هم دغدغه برای انتخاب بهترین را داشتیم و اگرچه همگی خوب بودند اما در نهایت برخی از سایرین بهتر بودند.

♦سرهنگ داداشی، اشراف فرماندهی را کمک به تصمیم گیری و تصمیم سازی فرماندهان دانست که فرماندهان ارشد سپاه و رهبر معظم انقلاب بر اساس گزارشاتی که در زیر مجموعه آنها چه در توان و چه در آمادگی های رزم جمع آوری می شود تصمیم‌های راهبردی می‌گیرند.

♦دبیر اشراف فرماندهی سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام میزان آمادگی ها و توان در تصمیم گیری در صحنه میدان را اثرگذار عنوان کرد که این میزان از آمادگی بر اساس جمع آوری گزارشات اشراف به دست می آید.

♦وی در خصوص کار اشراف فرماندهی بیان کرد: جمع آوری، تجزیه تحلیل، رصد، پایش، ارزیابی عملکرد کارکنان برای تحقق سند اعتلای بسیج و سپاه و کمک به تصمیم گیری و تصمیم سازی فرمانده از مهم ترین اقداماتی است که در اشراف انجام می شود.

♦سرهنگ پاسدار داداشی ۷ مولفه را برای انتخاب رده های برتر مهم عنوان کرد که مهمترین آنها وضعیت و عملکرد برای انتخاب رده های برتر است.

♦دبیر اشراف سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام در زمینه نامگذاری این جشنواره تحت عنوان «مالک اشتر» که یکی از یاران امام علی (ع) است، گفت: وی نمادی از شجاعت، بصیرت و اقتدار بود و باید در سپاه تمامی کارکنان الگویی از مالک اشتر باشند.

💠 بسیج دانشجویی حوزه شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

خبرنگار؛

الهه رشنو
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.