کد خبر : 6866
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
-

گفتگوی ۳ ساعته معاون استاندار با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد

گفتگوی ۳ ساعته معاون استاندار با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد
پاسخگویی مدیران و پای کار بودن آنان، در همه مسائل و مشکلات؛ رفع چالش ها و ایجاد راهکارها؛ بحث مهم، اساسی و موثری در مدیریت محسوب می شود.؛

در جهان امروز، مطالبه گری به عنوان بخش مهم و جدایی ناپذیر جامعه، موجب شده تا روند رو به رشد در همه جهات ایجاد شود و دانشجویان به عنوان بخش مهمی از پازل مطالبه گری می توانند با علم و دانش و پیگیری مستمر خود، برای ساختن ایرانی سربلند و مقتدر گام بردارند.

روز دانشجو به عنوان نمادی از مطالبه گری ایرانی و اسلامی دانشجویان در کشورمان، از اهمیت بالایی برخوردار است و همه ساله در بسیاری از دانشگاه های کشور، مباحث چالش برانگیز و حاشیه هایی را به دنبال داشته است.

حضور ۳ ساعته معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد در جمع پرشور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، و پاسخگویی شفاف و بی حاشیه به مباحث دانشجویان، نمونه بارزی از پاسخگویی به مطالبات دانشجویی و مطالبه گری جامعه است که در همه علوم مدیریتی به آن تاکید شده است.

شنیدن همه مباحث و نظرات، پاسخگو بودن به تک تک سوالات دانشجویان، صبر و متانت در شنیدن و پاسخگویی به دغدغه ها، و جواب های منطقی در کنار شفافیت و صداقت معاون استاندار موجب شد تا آیین بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد در کنار دانشجویان مطالبه گر و پرشور این دانشگاه، به محلی برای رفع مشکلات تبدیل شود

.نشستی ۳ ساعته با چاشنی شور و حرارت دانشجویی در کنار پاسخگویی فرماندار بروجرد به مطالبات دانشجویی؛ روزی به یاد ماندنی را در این دانشگاه باقدمت لرستان ایجاد کرد تا دیگر مدیران شهرستان و استان، پای درد و دل مطالبه گران و آحاد جامعه باشند و پاسخگویی را به عنوان یک اصل مهم در مدیریت در کنار شفافیت با مردم رعایت کنند.

خبرنگار؛

رضا مقدسی
رضا مقدسی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.