کد خبر : 5929
تاریخ انتشار : جمعه 13 تیر 1404 - 22:44
-

اجرای پروژه فیبر نوری برخی مسیرهای دورود

اجرای پروژه فیبر نوری برخی مسیرهای دورود

مدیر مخابرات منطقه لرستان از اجرای پروژه فیبر نوری مسیر چم چیت به توت و گورکش و روستای ماسور آبی شهرستان دورود خبر داد. به گزارش روابط عمومی مدیر مخابرات منطقه لرستان با اعلام این خبر گفت : عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری مسیر چم چیت به توت و گورکش و روستای ماسور آبی شهرستان

مدیر مخابرات منطقه لرستان از اجرای پروژه فیبر نوری مسیر چم چیت به توت و گورکش و روستای ماسور آبی شهرستان دورود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیر مخابرات منطقه لرستان با اعلام این خبر گفت : عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری مسیر چم چیت به توت و گورکش و روستای ماسور آبی شهرستان دورود به طول بیش از ۸ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال آغاز شده است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان با تاکید بر اهمیت تسریع در اجرای طرح فیبر نوری این منطقه گفت : پروژه فیبر نوری مسیر چم چیت به توت و گورکش و روستای ماسور آبی شهرستان دورود توسط مخابرات منطقه لرستان آغاز شده و با اجرای این پروژه و اتصال به شبکه فیبر نوری نیاز ارتباطی این مناطق که جزء مناطق صعب العبور و فاقد هر گونه امکان ارتباطی می باشد مرتفع خواهد شد و امیدواریم با توجه به شرایط و مسیر اجرای پروژه، طی بازه زمانی چند ماهه ، نیاز اساسی ارتباطی مردم این منطقه برطرف گردد و زمینه توسعه همه جانبه این منطقه فراهم خواهد شد.

دکتر شمسی فر افزود : بعد از اجرای فیبرنوری مسیر مذکور عملیات احداث سایت تلفن همراه در منطقه نیز آغاز خواهد شد و نیاز ارتباطی مردم این منطقه فراهم خواهد شد.

مدیر مخابرات منطقه لرستان در پایان از همکاری همه دستگاه های مرتبط از جمله ، فرمانداری ، راهداری ، امور عشایری استان و شهرستان و همدلی و همراهی که برای اجرای این پروژه و رفع نیاز اساسی ارتباطی در این منطقه محروم داشتند تقدیر و تشکر نمود.
@andishezagros

خبرنگار؛

ایرج درویشی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.