ارتش تبلور غیرت و از خود گذشتگی است

ارتش تبلور غیرت و ازخودگذشتگی است. ✍ یاسر نظری چگنی نامگذاری ۲۹فروردین هر سال بعنوان روز «ارتش»به این معناست که هم ملت و هم نظام اسلامی؛ارتش را هویت خود می دانند و نفس بودن آن را تآئید می کنند و قبول دارند. تشکیلات کلاسیک نظامی و منطبق با علم نظامی روز دنیا در ارتش جمهوری
ارتش تبلور غیرت و ازخودگذشتگی است.
✍ یاسر نظری چگنی
نامگذاری ۲۹فروردین هر سال بعنوان روز «ارتش»به این معناست که هم ملت و هم نظام اسلامی؛ارتش را هویت خود می دانند و نفس بودن آن را تآئید می کنند و قبول دارند.
تشکیلات کلاسیک نظامی و منطبق با علم نظامی روز دنیا در ارتش جمهوری اسلامی در کنار مولفه هایی نظیر مومن و متعهد بودن باعث شده است تا در طول این چند دهه؛نیروهای سه گانه ارتش؛خنثی کننده توطئه دشمنان قسم خورده این مرز و بوم باشند.
در باب اهمیت روز ارتش؛همین فرموده مقام معظم رهبری کفایت میکند «بدون شک یکی از برجسته ترین و مفیدترین اقدامات و ابتکارات حضرت امام خمینی ره نامگذاری روز ارتش بوده است»
سن نگارنده به روزهای جنگ و هشت سال دفاع مقدس قد نمی دهد؛اما قطعآ مردم ایران عزیز آن روزهای سخت که مملکت با حمایت شرق و غرب توسط رژیم بعثی مورد حمله قرار گرفته بود را یاد و خاطر دارند؛روزهایی که دشمنان کمر به نابودی ملت ایران بسته بودند.
نیروهای جان بر کف و غیور ارتش جمهوری اسلامی بعنوان پیش قراول وارد صحنه نبرد شدند و با قرار گرفتن در کنار سپاه پاسداران و بسیج و تمام ملت؛فعل نابودی رژیم بعثی و استکبار جهانی را صرف کردند و با خون خود فریاد زدند.
بدون شک نیروهای چند گانه ارتش جمهوری اسلامی؛نماد قدرت و درهم کوبنده دشمنان ملت ایران و سدی محکم و استوار در برابر تهدیدات است.
فرزندان ایران عزیز در ارتش؛ امروز با حضور در تمام صحنه های جنگ و دیگر میدان های خدمت رسانی همچون سیل و زلزله؛اثبات کرده اند که جمله «ارتش فدای ملت»شعار نبوده و نیست.
ارتشیان فداکار و غیور آرزوهای خود را در میدان های عمل؛فدای ملت نموده اند و فداکاری و درکنار بودن را به منصه ظهور گذاشتند.
شادی روح امیران سرافراز؛ دلاور و حماسه ساز ارتش جمهوری اسلامی ایران؛مرحومان؛«هرمز احمدی چگنی؛فرمانده وقت لشگر ارومیه و حسن رضا کلانتر چگنی؛فرمانده وقت لشگر۸۴ خرم آباد؛صلوات»
@andishezagros
خبرنگار؛
اخبار پیشنهادی این نویسنده::
دستهبندی نشدهخرداد ۲۱, ۱۴۰۵جنایت زیست محیطی ؛جنگ معادن در شهرستان چگنی
دستهبندی نشدهاردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۵ضرورت تغییر در الگوی انتخاب شوراها
دستهبندی نشدهاردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۵تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۴و معلمان نمونه در خرم آباد
دستهبندی نشدهاردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۵خلیج تا ابد فارس
برچسب ها :http://andishezagros.ir ، پایگاه خبری اندیشه زاگرس ، خرم آباد ، محمد مهدی تقی زاده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰