کد خبر : 3874
تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۰۹
-

رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری کلاهبردار و کشف ۲ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال کلاهبرداری با ترفند رسید ساز جعلی در شهرستان کوهدشت خبر داد. 

رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری کلاهبردار و کشف ۲ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال کلاهبرداری با ترفند رسید ساز جعلی در شهرستان کوهدشت خبر داد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ “حسین سپه وند” اظهار داشت: در پی مراجعه یک شهروند به پلیس فتا کوهدشت و اعلام این که یک نفر با استفاده از رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری از وی کرده است، موضوع در دستور کار پلیس فتا  این شهرستان قرار گرفت.وی افزود: پس از تشکیل پرونده و اخذ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پلیس، سرهنگ “حسین سپه وند” اظهار داشت: در پی مراجعه یک شهروند به پلیس فتا کوهدشت و اعلام این که یک نفر با استفاده از رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری از وی کرده است، موضوع در دستور کار پلیس فتا  این شهرستان قرار گرفت.وی افزود: پس از تشکیل پرونده و اخذ اظهارات شاکی مشخص شد که یک نفر به مغازه طلا فروشی  وی مراجعه و مقدار ۶۱ گرم طلا به مبلغ ۲  میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال خریداری و از طریق همراه بانک برای وی واریز کرده که متاسفانه رسید ارائه شده جعلی بوده و مبلغی به حساب  وی واریز نشده است.
این مقام انتظامی گفت: با اقدامات اطلاعاتی کارشناسان پلیس فتا کوهدشت فرد کلاهبردار در این شهرستان شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شد. 
رئیس پلیس فتا استان لرستان ادامه داد: پس از انجام مراحل قضائی پرونده حساب های متعلق به متهم مسدود و وجه مالباخته به حساب وی عودت داده شد.
سرگرد سپه وند با بیان اینکه متهم به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شده است، تصریح کرد: کسبه و فروشندگان از هرگونه اعتماد به افراد ناشناس جدا خودداری کرده و در هنگام فروش کالا ابتدا حساب بانکی خود را چک نمایند و در صورت اختلال در سامانه پیامکی حتما موجودی حساب خود را از طریق اینترنت بانک، دستگاه‌های خود‌پرداز یا کارتخوان بررسی و پس از حصول اطمینان از واریز وجه، کالای فروخته شده را تحویل دهند.
رئیس پلیس فتا استان لرستان خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.fata.gov.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار، حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند و همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.

خبرنگار؛

مریم لرستانی
مریم لرستانی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.