کد خبر : 3649
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 شهریور 1403 - 18:54
-

انتخاب استاندار آغاز نهضت سهم خواهی

انتخاب استاندار آغاز نهضت سهم خواهی

✍ یاسر نظری چگنی با روی کارآمدن دولت چهاردهم و ورود به ساختمان پاستور نهضتی جدید تحت عنوان سهم خواهی و قدرت طلبی در استان لرستان به راه افتاده است. این نوع سهم خواهی ها و حق به جانب بودن ها توسط بعضی از افراد که در ستاد های تبلیغاتی رئیس جمهور منتخب حضور داشته

✍ یاسر نظری چگنی

با روی کارآمدن دولت چهاردهم و ورود به ساختمان پاستور نهضتی جدید تحت عنوان سهم خواهی و قدرت طلبی در استان لرستان به راه افتاده است.

این نوع سهم خواهی ها و حق به جانب بودن ها توسط بعضی از افراد که در ستاد های تبلیغاتی رئیس جمهور منتخب حضور داشته اند بدون شک شبیه به یک کنش منفعت طلبی می ماند که هیچ نشانی از رفتار سیاسی و یا تشکیلاتی ندارد و در تلاش هستند تا با گماردن هم فکری ها و رفقای خود به منافع سیاسی و اجتماعی خود برسند و مردم لرستان را قربانی مطامع دنیوی خود نمایند.

این ایام حرف و حدیث های بسیاری پیرامون تعیین استاندار و معرفی افرادی جهت تصدی این پست به گوش می رسد که تآمل؛تدقیق و امعان نظر بیشتری را می طلبد؛اگر چه در لیستی که از سوی ستاد مرکزی دکتر پزشکیان معرفی شد افراد صالح و دلسوزی وجود دارند اما بعضی از افراد که نام آنها در آن لیست وجود داشت موجب ناامیدی و دلسردی در میان اقشار مختلف جامعه در استان لرستان شده است.

سوال اینجاست؛ حضور افرادی که در گذشته خود در منصب های مختلف مدیریتی حضور داشته اند و هیچ نتیجه و ثمره مثبتی نه برای آن دستگاه و نه برای لرستان نداشته اند آیا فقط برای انتفاع خود و اطرافیان به فکر نشستن بر صندلی استانداری لرستان هستند و هنوز دندان طمعشان کند نشده است.

اوضاع استان لرستان نشان دهنده این مهم است که باید حصار قدرت طلبی را در هم شکست و راه را برای شایسته سالاری باز کرد و از رای مردم برای رسیدن به مقاصد فردی و گروهی سواستفاده نکرد.

به گمانم بعید است که سهم خواهان به آسانی و متمدنانه دست از تلاش برای صندلی های مدیریت در لرستان بکشند؛تلاش برای جلوس نمودن بر صندلی استانداری آغازی است برای حرکت به سمت صندلی های سازمان ها و ادارات و قطعا در این راه از همه اهرم های خود استفاده خواهند کرد.

این همه سر و صدا و این حجم از تعداد زیاد خاطرخواه برای تکیه زدن بر صندلی استاندار؛ادارات و دیگر سازمان ها در استان لرستان و کشور بیشتر بخاطر نبود احزاب کارآمد است؛اگر در جامعه احزاب قوی وجود داشتند این مسئولیت ها و انتخاب های مدیریتی را بر عهده می گرفتند و دیگر افراد و گروه های بی تابلو و ناشناس در این میدان نقش آفرینی و منفعت طلبی نمی کردند.

«در گرماگرم انتخاب استاندار و دیگر مدیران محتمل است که بعضی ها به آرامی کنار بروند»

کلام آخر اینکه که اگر استان لرستان می خواهد به توسعه و رشد اقتصادی و اجتماعی برسد چاره ای جز این ندارد که مدیرانی از میان باهوش ترین؛صادق ترین افراد جامعه را انتخاب و مهم تر از همه از انتخاب مدیران تمام سیاسی پرهیز نمایند.

خبرنگار؛

یاسر نظری
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.