کد خبر : 7940
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۰
-

رونمایی از کتاب شعر «بی‌نوا» اثر محمد مهدی گودرزی در بروجرد

رونمایی از کتاب شعر «بی‌نوا» اثر محمد مهدی گودرزی در بروجرد
از کتاب شعر «بی‌نوا» اثر محمد مهدی گودرزی، هنرمند جوان بروجرد، در مرکز اسناد و شناسایی مفاخر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد رونمایی شد.؛

به گزارش پایگاه خبری اندیشه در این مراسم با حضور حمید آقایی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان، از این اثر که دومین تجربه ادبی گودرزی  محسوب می‌شود، تقدیر شد.

کتاب «بی‌نوا» دومین اثر منتشر شده از این نویسنده و شاعر است که پس از اثر داستانی او با عنوان «این منم؟»، راهی بازار کتاب می‌شود.

 

محمد مهدی گودرزی که متولد سال ۱۳۸۲ است، هنرمندی چندبعدی در زمینه‌های عکاسی، موسیقی، تدوین و طراحی است. کتاب جدید او با زبانی روان، به روایت تجربه‌های انسانی و کاوش در لایه‌های روان‌شناختی ذهن و دنیای درونی انسان می‌پردازد. آثار گودرزی تلاش دارد تا میان تجربه زیسته و بیان کلام، پیوندی میان هنر تصویر و روایت برقرار کند.

خبرنگار؛

رضا مقدسی
رضا مقدسی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.