کد خبر : 7113
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰:۱۷
-

رضامقدسی ؛

آغاز فاز دوم واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین در بروجرد علیه بیماری تب برفکی

آغاز فاز دوم واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین در بروجرد علیه بیماری تب برفکی
رئیس اداره دامپزشکی بروجرد از آغاز فاز دوم واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین شهرستان علیه بیماری تب برفکی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.؛

مهدی‌زاده رئیس اداره دامپزشکی بروجرد در گفت‌وگو با رضا مقدسی خبرنگار پایگاه خبری اندیشه زاگرس اظهار کرد: فاز دوم واکسیناسیون دام‌های شهرستان با همکاری بخش‌های دولتی و خصوصی دامپزشکی از ۱۱ بهمن‌ماه تا پایان اسفندماه ۱۴۰۴ در جمعیت دامی روستایی و عشایری اجرا می‌شود.

وی افزود: با توجه به مشاهده کانون‌های تب برفکی در برخی مناطق کشور و استان، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و انجام مراقبت‌های قرنطینه‌ای از سوی دامداران برای پیشگیری از شیوع بیماری ضروری است.

رئیس اداره دامپزشکی بروجرد با بیان اینکه کنترل و پیشگیری از تب برفکی بدون مشارکت دامداران و عشایر ممکن نیست، گفت: ایمنی‌سازی دام‌ها از طریق واکسیناسیون، رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی از مهم‌ترین روش‌های مقابله با این بیماری است.به گفته مهدی‌زاده، در این مرحله حدود ۲۰۰ هزار رأس دام سبک و ۹ هزار رأس دام سنگین به‌صورت رایگان علیه بیماری تب برفکی واکسینه می‌شوند.

وی از دامداران خواست برای حفظ سلامت دام‌ها، پوشش حداکثری واکسیناسیون و جلوگیری از تلفات احتمالی، همکاری کامل با تیم‌های دامپزشکی داشته باشند.

تب برفکی یک بیماری ویروسی ویژه دام است که احتمال انتقال آن به انسان بسیار اندک بوده و علائمی مانند تب شدید، زخم دهان و سم، آبریزش چشم و لنگش در حیوانات ایجاد می‌کند.این بیماری موجب کاهش تولید شیر، افت کیفیت فرآورده‌های گوشتی، کاهش باروری و تلفات در دام‌های جوان می‌شود و خسارت‌های قابل توجهی به بخش دامپروری وارد می‌سازد.

خبرنگار؛

رضا مقدسی
رضا مقدسی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.