کد خبر : 6630
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1404 - 13:24
-

رضامقدسی ؛

پیام تبریک فرماندار ویژه بروجرد به مناسبت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار

پیام تبریک فرماندار ویژه بروجرد به مناسبت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار
پیام تبریک فرماندار ویژه بروجرد به مناسبت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار؛

هیچ جامعه‌ای بدون پشتوانه دانایی و فرهنگ مکتوب به توسعه واقعی نمی‌رسد. کتاب و فرهنگ کتاب‌خوانی از مهم‌ترین بنیان‌هایی هستند که مسیر رشد فکری، تقویت هویت فرهنگی و پیشرفت همه‌جانبه هر کشوری را شکل می‌دهند و چراغ راه نسل‌های آینده می‌شوند.

۲۴ آبان، فرصتی دوباره برای یادآوری این حقیقت است که کتاب همچنان معتبرترین منبع گسترش آگاهی و مهم‌ترین ابزار پرورش نیروی انسانی توانمند به شمار می‌رود. در این میان، نقش کتابداران به‌ عنوان حافظان دانش و تسهیل‌گران دسترسی مردم به منابع علمی و فرهنگی، جایگاهی برجسته و تعیین‌کننده دارد. تلاش پیوسته آنان سبب شده کتابخانه‌ها به کانون‌های زنده و پویا برای یادگیری، پژوهش و تقویت سرمایه اجتماعی تبدیل شوند.

اینجانب، این روز را به همه کتابداران پر تلاش، فعالان عرصه نشر، فرهنگیان، دانشجویان و علاقه‌مندان حوزه مطالعه شهرستان بروجرد تبریک می‌گویم و از زحمات ارزشمند مجموعه کتابخانه‌های عمومی شهرستان صمیمانه قدردانی می‌ نمایم.

امید است با تقویت زیرساخت‌های کتابخانه‌ای، توسعه طرح‌های ترویج مطالعه و مشارکت فعال دستگاههای فرهنگی، شاهد گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی و ارتقای سطح معرفت عمومی در بروجرد باشیم.

قدرت‌اله ولدی
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد

خبرنگار؛

رضا مقدسی
رضا مقدسی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.