کد خبر : 5993
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲:۳۸
-

وحدت بروجرد از سکوی افتخار تا بن بست بی مهری ها

وحدت بروجرد از سکوی افتخار تا بن بست بی مهری ها

تیم فوتبال وحدت بروجرد از دهه‌ی ۷۰ تاکنون نه فقط یک تیم ورزشی بلکه مدرسه‌ای برای تربیت نسل‌های بی‌ادعا و عاشق فوتبال بوده است؛ تیمی که بی‌سروصدا، اما مؤثر، پایه‌گذار بخش بزرگی از اعتبار فوتبال پایه‌ی لرستان شد. ثمره‌ این راه پرچالش قهرمانی در لیگ دسته اول جوانان کشور؛ آن‌هم بدون سکه‌ای از حمایت نهادهای

تیم فوتبال وحدت بروجرد از دهه‌ی ۷۰ تاکنون نه فقط یک تیم ورزشی بلکه مدرسه‌ای برای تربیت نسل‌های بی‌ادعا و عاشق فوتبال بوده است؛ تیمی که بی‌سروصدا، اما مؤثر، پایه‌گذار بخش بزرگی از اعتبار فوتبال پایه‌ی لرستان شد.
ثمره‌ این راه پرچالش قهرمانی در لیگ دسته اول جوانان کشور؛ آن‌هم بدون سکه‌ای از حمایت نهادهای رسمی و فقط با غیرت، علاقه، و جیب خالی یک نفر: مالک دلسوزی که بیش از وظیفه، برای شهرش ایستاد.

در روزهایی که وحدت می‌درخشید، ناگهان حضور برخی مسئولان در قاب عکس‌ها پررنگ شد! نماینده‌ مجلس، خانم مقصودی، بنرها زد، لبخندها زد، وعده‌ها داد… وعده‌هایی که مثل بسیاری دیگر، نه مکتوب شدند، نه عملی. فقط روی بادهای تبلیغاتی نشستند و رفتند جای تعجب است که چرا وقتی عده ای جوان به سرمایه ورزش یک شهر تبدیل می شوند کسی آنها را درک نمی کند و ناگهان متوجه تنهایی و بدون پشتوانه در شهر و استان خود می شوند.

امروز اما، زمانی که باید چراغ تیم برای حضور در لیگ برتر جوانان کشور روشن بماند، وحدت در تاریکیِ سنگین بی‌توجهی‌ها، دست‌وپا می‌زند. اسپانسری نیست، حمایتی نیست، صدایی نیست گویا دیگر نه شور جوانی اهمیت دارد، نه نام شهر، نه میراث یک دهه تلاش.

نه اداره‌ ورزش و جوانان بروجرد و لرستان، نه صنایع شهر، نه استانداری، نه نمایندگان مجلس؛ هیچ‌کس، تأکید می‌کنیم: هیچ‌کس قدمی برنداشته، یا شاید هم نمی‌خواهد بردارند تیمی که دیروز نماد غرور بود، امروز اسیر بی‌تفاوتی کسانی‌ست که باید، اما نمی‌خواهند ببینند.

زمان زیادی تا آغاز فصل جدید لیگ برتر جوانان باقی نمانده است. فرصتی که شاید سال‌ها طول بکشد تا تکرار شود. اما صنعتی‌ترین شهر لرستان، آن‌قدر درگیر جلسات، بروکراسی و وعده‌پردازی‌ست که انگار فراموش کرده تیمش در آستانه‌ی فروپاشی‌ست.

تلخ‌تر آن‌که، محسن واقعی مالک تیم همان که روزی بار تیم را به‌تنهایی با فروش اموال شخصی به دوش کشید اکنون زیر فشار هزینه‌های کمرشکن سکوت کرده است. سکوتی که در آن، بوی انحلال می‌آید… و چه تأسف‌بار که تیمی با ریشه‌ای چند دهه‌ای، به‌دلیل یک بی‌تفاوتی جمعی، به خط پایان نزدیک می‌شود.

در پایان بهتر است اداره کل ورزش و جوانان استان تا دیر نشده محوریت کار را به دست گرفته و از طریق استاندار که شخصاً به مالک این تیم وعده حمایت داده پیگیر تعیین اسپانسر این تیم شده و از انحلال و کناره گیری این تیم در لیگ برتر جوانان که قطعاً جز عملکرد ورزش استان نیز نوشته خواهد شد جلوگیری نمایند.
@andishezagros

خبرنگار؛

الهه رشنو
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.