کد خبر : 5474
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵
-

مدیرکل مخالف دولت در تلاش برای ابقاء؛ جناب استاندار، حرف‌های روز انتصاب خود را پس بگیرید!

مدیرکل مخالف دولت در تلاش برای ابقاء؛ جناب استاندار، حرف‌های روز انتصاب خود را پس بگیرید!

با روی کار آمدن دولت جدید و تغییر مدیران، برخی از آنان از بیم از دست دادن صندلی ریاست، تغییر موضع داده‌اند؛ برخی خط فکری خود را عوض کرده‌اند، و برخی دیگر برای حفظ جایگاه خود به دلالان سیاسی متوسل شده یا امتیازاتی به افراد فاقد صلاحیت داده‌اند تا چند صباحی بیشتر بر کرسی مدیریت

با روی کار آمدن دولت جدید و تغییر مدیران، برخی از آنان از بیم از دست دادن صندلی ریاست، تغییر موضع داده‌اند؛ برخی خط فکری خود را عوض کرده‌اند، و برخی دیگر برای حفظ جایگاه خود به دلالان سیاسی متوسل شده یا امتیازاتی به افراد فاقد صلاحیت داده‌اند تا چند صباحی بیشتر بر کرسی مدیریت باقی بمانند.

در همین راستا، مدیرکل ارشاد که در دولت قبل با ایجاد رانت و حیف‌ومیل بودجه فرهنگی، پایه‌های مدیریت خود را تثبیت می‌کرد، پیش از انتخابات با انتشار استوری‌ها و موضع‌گیری‌های رسمی، حمایت آشکار خود را از کاندیدای مدنظر نشان داد. وی در ادامه، اداره ارشاد را عملاً به ستاد انتخاباتی تبدیل کرد و حتی در ساعات اداری برای استقبال از آن کاندیدا در فرودگاه حاضر شد.

پس از شکست کاندیدای مورد حمایت، مدیرکل مذکور که از خطر برکناری بیم داشت، ضمن پنهان‌سازی ایدئولوژی خود، به فردی بله‌قربان‌گو برای دلالان سیاسی تبدیل شد و در اقدامی خارج از چارچوب سازمانی، فردی خارج از بدنه ارشاد (از آموزش و پرورش) را منصوب کرد.

نکته قابل‌تأمل اینکه، خانم مدیرکل اطلاعات مربوط به بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۳ را مخفی نگاه داشت تا مبادا پشت پرده پرداختی‌ها فاش شود.

با توجه به این شرایط، از استاندار محترم سوال می‌شود:

  • آیا شما در این انتصاب رانتی نقش داشته‌اید؟
  • آیا فردی بدون تخصص رسانه ای، صرفاً برای دلخوشی دوستان شما منصوب شده است؟
  • آیا دولت در سایه استان واقعیت دارد؟
  • مطبوعات چه جایگاهی در این انتصاب سیاسی دارند، زمانی که شخص منصوب هیچگونه شناختی از جایگاه رسانه ندارد؟

به عنوان نماینده افکار عمومی، خواستار آن هستیم که وضعیت این اداره پرحاشیه مشخص شود؛ یا تکلیف مدیریتی آن تعیین گردد، یا سخنان روز انتصاب شما—که تأکید داشت در مدیریت استان جایگاهی برای مدیران مخالف دولت وجود ندارد—رسماً پس گرفته شود.

خبرنگار؛

محمد مهدی تقی زاده
محمد مهدی تقی زاده
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.