از سرگیری تکمیل پروژه ساختمان اداری ورزش و جوانان استان
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان ازپیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه ساختمان اداری استان خبر داد. سید احمد موسوی : به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، وحید والیزاده مرادی در این رابطه به خبرنگار خبرآنلاین در خرم آباد گفت : متاسفانه فضای فعلی اداری به هیچ وجه جوابگوی حوزه وسیع ورزش و
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان ازپیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه ساختمان اداری استان خبر داد.
سید احمد موسوی : به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، وحید والیزاده مرادی در این رابطه به خبرنگار خبرآنلاین در خرم آباد گفت : متاسفانه فضای فعلی اداری به هیچ وجه جوابگوی حوزه وسیع ورزش و جوانان استان نیست لذا یکی از دغدغه های ما از بدو ورود به اداره کل، پیگیری و تعیین تکلیف پروژه ساختمان اداری بود که آن را از همان ابتدا از سطح وزارت ورزش پیگیری کردیم
وی افزود : این پروژه حدود ۶ سال پیش کلنگ زنی شده و اسکلت بتنی آن بنا اما بعدها بعلت عدم پیگیری و نداشتن اعتبار تا به امروز متوقف می گردد.
والیزاده ادامه داد : این پروژه در ۶ طبقه و با زیربنای ۴ هزار و ۶۰۰ مترمربع در منطقه ۶۰ متری خرم آباد بنا شده و اخیراً با پیگیریهای نتیجه بخش و تخصیص اعتبار روند تکمیل آن از سر گرفته شد .
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان از جذب اعتبار جدید برای این پروژه خبر داد و افزود : با رایزنی های مستمر از اعتبارات سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۳ میلیارد تومان و از اعتبارات سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۵ میلیارد تومان و در مجموع تاکنون ۳۸ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه تخصیص یافته و با این اعتبار پیمانکار هم اکنون در حال کار در قسمتهای مختلف پروژه می باشد .
وی تاکید کرد : روند ساخت هم اکنون با اجرای دیوارچینی ، نماکاری ، دیوارهای داخلی و تاسیسات در حال انجام است و کارگاه پیمانکار و کارگران روزانه مشغول به کارند.
وحید والیزاده در پایان اظهار امیدواری کرد : برای سال آینده نیز بدنبال جذب اعتبار لازم هستیم و باتوجه به نیاز مبرم اداری به این ساختمان بشرط تخصیص بموقع اعتبارات می توانیم در مدت زمان مشخصی در سال ۱۴۰۴ شاهد مراحل نهایی و بهره برداری از این پروژه باشیم .
@andishezagros
خبرنگار؛
اخبار پیشنهادی این نویسنده::
دستهبندی نشدهخرداد ۲۱, ۱۴۰۵جنایت زیست محیطی ؛جنگ معادن در شهرستان چگنی
دستهبندی نشدهاردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۵ضرورت تغییر در الگوی انتخاب شوراها
دستهبندی نشدهاردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۵تجلیل از بازنشستگان سال ۱۴۰۴و معلمان نمونه در خرم آباد
دستهبندی نشدهاردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۵خلیج تا ابد فارس
برچسب ها :http://andishezagros.ir ، پایگاه خبری اندیشه زاگرس ، خرم آباد ، محمد مهدی تقی زاده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰