مدیرکل راه و شهرسازی لرستان تأکید کرد؛؛
نگاه ویژه مدیران دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی شهری

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت:باید با بهرهبرداری صحیح از سیاست ها،ضوابط و مشوق های تشویقی برای سرعت بخشیدن به روند اجرای طرح های مرتبط با بازآفرینی شهری استفاده شود. به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی لرستان؛بهزاد شاکرمی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان صبح روز سه شنبه ۳۰
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت:باید با بهرهبرداری صحیح از سیاست ها،ضوابط و مشوق های تشویقی برای سرعت بخشیدن به روند اجرای طرح های مرتبط با بازآفرینی شهری استفاده شود.
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی لرستان؛بهزاد شاکرمی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان صبح روز سه شنبه ۳۰ مرداد، با اشاره به اینکه ۱.۶ دهم بافت فرسوده کشور متعلق به لرستان است، گفت:سیاست ها و ضوابط شهرنشینی و همچنین مصوبه شورای عالی و مشوق های در ۹ شهرستان استان با قدرت در حال اجرا می باشد.
وی افزود:مساحت بافت های فرسوده استان تا دو ماه قبل ۲هزار و ۵۰ هکتار بود که با الحاق منطقه ماسور به خرم آباد ابن مقدار به ۲ هزار و ۱۹۳ هکتار افزایش پیدا کرد.
شاکرمی با ذکر این نکته که مهم ترین بحث در حوزه بازآفرینی شهری اجرایی کردن سیاست ها و ضوابط تشویقی است توضیح داد:بومی سازی مصوبات در شهر خرم آباد انجام شده است و برای اینکه شهرداری ها نیز در بومی سازی مصوبات راحت باشند می توانند از خرم آباد الگوسازی کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در این جلسه اظهار کرد: مباحث مربوط به مسکن؛توانمند سازی محلات؛نرم افزاری؛کمک دولت جهت توانمند سازی و اطلاع رسانی از اهداف اصلی ستاد بازآفرینی شهری هستند.
وی یادآور شد:ستاد بازآفرینی شهری در این مدت بیکار ننشسته و حلقه های میانی را در تمام استان اجرایی کرده است.
رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی لرستان گفت:در خرداد ماه امسال رزمایش حلقه های میانی با همکاری سازمان بسیج سازندگی با تشکیل ۲۱ گروه و ۹۶ نفر به صورت تخصصی اطلاع رسانی و آموزش های لازم ارائه شده است.
شاکرمی با اشاره به اینکه در بحث اطلاع رسانی جزو استان های موفق بوده ایم تصریح کرد:بحث مداخله دولت برای بازآفرینی شهری جنبه های مختلفی دارد که بخش عمده آن تحت عنوان ضوابط تشویقی و نوسازی محله ای است که می بایست به مردم اطلاع رسانی شود.
دبیر ستاد جلسه بازآفرینی شهری لرستان با انتقاد از عملکرد بغصی شهرداری ها؛ اضافه کرد:ساختمان هایی را جهت توانمند سازی در مناطق مورد نظر احداث کرده و تحویل شهرداری داده ایم اما الان تبدیل به مخروبه شده اند.
وی افزود:بخاطر عدم همکاری بعضی از شهرداری ها در خصوص تهیه زمین های لازم اعتبارات در حوزه بازآفرینی شهری برگشت خورده است.
شاکرمی گفت:در بحث ارائه خدمات زیربنایی و روبنایی ۳۳ درصد مربوط به اداره کل راه و شهرسازی؛ ۳۳ درصد مربوط به دیگر دستگاه ها و ۳۴ درصد هم مربوط به شهرداری هاست که باید انجام دهند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در پایان خاطرنشان کرد:هدف اصلی در حوزه بازآفرینی شهری ارتقاء سطح زندگی و کیفیت زندگی افراد ساکن در این مناطق است که باید جزئیات کامل اطلاع رسانی شود و این مهم تاکنون با اهتمام و تلاش انجام شده است.
خبرنگار؛

اخبار پیشنهادی این نویسنده::
فرهنگیمرداد ۹, ۱۴۰۵دکتر علی سوری مدیرکل انتقال خون لرستان به مناسبت روز ملی اهدای خون پیام مهمی صادر کرد
اجتماعیمرداد ۶, ۱۴۰۵مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان
سیاسیمرداد ۴, ۱۴۰۵عرض تبریک انتصاب مدیرکل حراست استانداری
اجتماعیتیر ۲۳, ۱۴۰۵بازداشت ۳ گرداننده اصلی کانال انتشار تصاویر خصوصی در لرستان در کمتر از ۴۸ ساعت
برچسب ها :خرم آباد ، راه و شهرسازی ، لرستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰