کد خبر : 3184
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱
-

سهم نداشته شهرستان چگنی از داشته های خود

سهم نداشته شهرستان چگنی از داشته های خود

✍ یاسر نظری چگنی نام ها و عناوین جعلی بسیاری را روزانه می شنویم و می خوانیم که نشان از غربت و تنهایی شهرستان چگنی در استان لرستان دارد. قصه پر غصه مصادره نام چگنی بر صنایع و دارایی خود دوباره در حال بازخواندن و تکرار است. شهرستان چگنی برای سرمایه داران به یک بهشت

✍ یاسر نظری چگنی

نام ها و عناوین جعلی بسیاری را روزانه می شنویم و می خوانیم که نشان از غربت و تنهایی شهرستان چگنی در استان لرستان دارد.

قصه پر غصه مصادره نام چگنی بر صنایع و دارایی خود دوباره در حال بازخواندن و تکرار است.

شهرستان چگنی برای سرمایه داران به یک بهشت تبدیل شده تا عده ای خاص هم در کنار آنها و در پنهان به نوایی برسند.

هیچ متصور شده اید که به فرزندان دیار چگنی که در آینده با بی هویتی اجتماعی روبرو می شوند چگونه باید فهماند و القا کرد که در سایه سکوت و بی تفاوتی ها اصالتشان معامله گردید.

سفیدکوه خرم آباد؛مجمتع کشت و صنعت خرم آباد؛مجتمع صدر فولاد خرم آباد؛کشکان پل‌دختر؛سد گاوشمار دلفان ووووو‌‌ووو؛تاریخ و هویت شهرستان چگنی چندین سال است که مصادره گردیده و برای بازگرداندن این هویت هیچ اصرار و یا تلاشی را نمی بینیم.

ادب؛ نجابت و فرهنگ اصیل مردمان دیار چگنی تا به حال اجازه ستیز و دفاع از داشته های خود را نداده است و همین باعث فراموش شدن نام چگنی در صنایع و دارایی های سرزمینی خود شده است.

جناب آقای دکتر بازگیر؛نماینده عالی حکومت اسلامی در شهرستان چگنی؛لطفا نگذارید ماها و خود شما مسئولان در برابر آیندگان مورد موآخذ قرار بگیریم و یک بار دیگر حوادث تلخ تاریخی این دیار را در ذهن ها زنده کنیم.

صنایع و منابع موجود در چگنی نه باعث توسعه شده اند و نه پیشرفت و در کنار این صنایع هم نرخ بیکاری و فقر و هم تخریب منابع طبیعی و اجتماعی بالا رفته است.

از نماینده عالی دولت در شهرستان چگنی انتظار می رود حال اینکه سهم جوانان و بومیان چگنی از این صنایع فقط زندان و بازداشتگاه می باشد حداقل سازوکاریی معرفی و ترسیم نمایند تا نام چگنی هم از روی این صنایع حذف نگردد تا احساسات عمومی جریحه دار نشود.

در راه رسیدن به توسعه نباید فرهنگ و ارزش ها را فدایی کنیم چرا که توسعه یک مسیر مشخص شده خطی و قطعی نیست که فرهنگ های بومی و محلی مانع رسیدن به آن شود.

فرماندار محترم شهرستان چگنی نباید اجازه در انزوا قرار گرفتن این شهرستان را بدهد.

چگنی تا کنون از هیچکدام از صنایع موجود در محدوده خود هیچ سودی نبرده است که هیچ ولو شروع و آغاز به کار کردن این صنایع باعث در انزوا قرار گرفتن نام این شهرستان گردیده است؛حوادت مجتمع کشت و صنعت بعلت حمله این مجموعه به ارزش ها و فرهنگ بومی مردم روستاهای همجوار بود.

جناب دکتر افشین بازگیر؛منطقی و پذیرفته نیست که تمام شر و گرفتاری های این صنایع متعلق به چگنی باشد اما مردمان این شهرستان در فرآیند دستیابی به منافع حداقلی از این صنایع کنار زده شوند.

چرا شرکت فولاد ازنا؛شرکت فولاد لرستان نامیده نمی شود؟

صنایع و منابع موجود در چگنی نه باعث توسعه شده اند و نه پیشرفت و در کنار این صنایع هم نرخ بیکاری و فقر و هم تخریب منابع طبیعی و اجتماعی بالا رفته است.

از نماینده عالی دولت در شهرستان چگنی انتظار می رود حال اینکه سهم جوانان و بومیان چگنی از این صنایع فقط زندان و بازداشتگاه می باشد حداقل سازوکاریی معرفی و ترسیم نمایند تا نام چگنی هم از روی این صنایع حذف نگردد تا احساسات عمومی بیش از این جریحه دار نشود.

خبرنگار؛

محمد مهدی تقی زاده
محمد مهدی تقی زاده

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.