خیبر میزبان نیم فصل اول لیگ برتر هست؛
خیبر متعلق به تمام لرتباران می باشد

امروز ظهر چهارم مرداد ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: با توجه به میزبانی لرستان در نیم فصل اول همه ایرادات ورزشگاه تختی بجز نور ورزشگاه رفع شده است که ظرف ۲۵ روز مشکل نور را حل خواهیم کرد . وی با اشاره به اینکه تیم خیبر خرم آباد به تمام قوم لر
امروز ظهر چهارم مرداد ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: با توجه به میزبانی لرستان در نیم فصل اول همه ایرادات ورزشگاه تختی بجز نور ورزشگاه رفع شده است که ظرف ۲۵ روز مشکل نور را حل خواهیم کرد .
وی با اشاره به اینکه تیم خیبر خرم آباد به تمام قوم لر اختصاص دارد اظهار کرد : راهاندازی کانون هواداران یکی از الزامات قانونی بوده که سازمان لیگ ابلاغ کرده است.
عبدی به جایگاه و نقش تماشاگران اشاره نمود و اظهار کرد :تماشاگران خیبر جز تماشاگران ویژه هستند و این تماشاگران باعث شدند که خیبر در ۱۷ بازی برد پیاپی داشته باشد.
مالک باشگاه خیبر خرم آباد گفت: در حال حاضر همه ایرادات به جز نور ورزشگاه رفع شده است، به دنبال این هستیم که در یک راهکار کوتاهمدت ظرف ۲۵ روز مشکل نور ورزشگاه را هم رفع کنیم.
عبدی به حضور بانوان در ورزشگاه اشاره نمود و اظهار کرد : حضور بانوان در ورزشگاه یک تکلیف می باشد که قبل از آن باید زیرساخت آن فراهم شود .
وی ادامه داد : این زیرساخت در ورزشگاه لر آرنا در نظر گرفته شده است و به این موضوع به صورت ویژه پرداخته شده است .
عبدی در خصوص کمپ تمرینی بیان کرد : کمپ تمرینی با مساعد آموزش و پرورش استان لرستان به مدت یک تا دو سال در اختیار باشگاه خیبر خرم آباد قرار گرفته است .
مالک باشگاه خیبر با بیان اینکه ده نفر از بازیکنان خیبر قرارداد خود را تمدید کرده اند گفت: ده نفر بازیکن جدید جذب کردیم که یک بازیکن خارجی جذب شده و یک بازیکن هم امشب با پرواز به تهران میرسد و یک نفر دیگر هم فردا اضافه میشود.
عبدی عنوان کرد : متقاعدکردن بازیکنان برای سال اول سخت هست و ما به دنبال جذب بازیکنانی هستیم که به تیم خیبر علاقه داشته باشند.
خبرنگار؛

اخبار پیشنهادی این نویسنده::
اجتماعیآذر ۲۵, ۱۴۰۳بیانیه خانه مطبوعات و خبرگزاریهای استان لرستان در خصوص تهدید و شکایت ازیک خبرنگار در شهرستان بروجرد
اجتماعیآذر ۲۴, ۱۴۰۳وضعیت اسفناک بهداشت محیطی و تخت های بیمارستان شهید مدنی خرم آباد با عمر بازسازی نزدیک به ۱۰سال
اجتماعیآذر ۲۱, ۱۴۰۳قابل توجه استاندار محترم مدیر خاطی به جای جبران اشتباه و سو استفاده از موقعیت پای خبرنگار را به پلیس و دادگاه کشاند
اجتماعیآذر ۵, ۱۴۰۳مصاحبه با حمیدرضا عسگری، سرمربی اسبق تیم ملی جوانان
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰